BejelentésPelyhe Dániel játékkészítő !
www.Battlefield 2.hu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Battlefield 2


A Battlefield 2 (gyakran rövidítik BF2-nek) egy számítógépes játék, melyet a Digital Illusions CE (DICE) készített, és az Electronic Arts forgalmazza. A játékban egy helyszínen (úgynevezett "pályá"-n) legfeljebb 64 játékos játszhat hálózaton keresztül, modern harctéren, korabeli fegyvereket és járműveket használva. Bár a játékot főként hálózatra szánták, tartalmaz egyjátékos módot is, ugyanazokkal a pályákkal, mint a többjátékos módban (kivéve Kubra Dam és Masthuur City), három nehézségi fokozattal, de egyjátékos módban csak 16, a számítógép által irányított játékos, ún. bot szerepel. A Battlefield 2 a Battlefield-sorozat folytatása. 2005 júniusának végén jelent meg, a kritikusok és a játékosok körében is nagy népszerűségre tett szert. A stratégiai és FPS elemek ötvözése miatt új motort kapott, aminek következtében új lett a fizika, a grafika, és még néhány egyéb újdonság került a játékba.


A játék átlagosan 90%-ot kapott a kritikusoktól, és vezette a PC-s eladásokat 2005 júniusától augusztusáig. A Battlefield 2-t gyakran hasonlítják a Battlefield 1942 népszerű modjához, a Desert Combat-hoz. Mindkét játék a modern időkben játszódik, és miután a Digital Illusions CE felvásárolta a Desert Combat készítőjét, a Trauma Studiost, ezután a Desert Combat készítői is dolgoztak a Battlefield 2-n.


Konzol változata is készült a játéknak (Xbox-ra, Xbox 360-ra, valamint PS2-re) Battlefield 2: Modern Combat címmel, bár ez eléggé különbözik a PC-s változatttól, mind megvalosításban, összetételében, és játékmenetben is.
A Battlefield 1942 (Bf1942) egy kiterjedt belső nézetes lövöldözős (FPS) számítógépes játék. A játék a II. világháborúban játszódik. A Battlefield 1942-t a Digital Illusions CE készítette, és az Electronic Arts gondozásában jelent meg, Microsoft Windows-ra (2002) és Apple Macintosh-ra (2004). A játékot játszhatjuk egyjátékos módban bot-ok ellen is, de a készítők főleg hálózati játékra szánták.


A Battlefield 1942 magas poligonszámú, részletes 3D-s grafikával és kiterjedt játékmenettel szolgál. A játékosok repülhetnek II. világháborús vadászgépekkel, bombázókkal, irányíthatnak csatahajókat, repülőgéphordozókat, kezelhetik a parti ütegeket, vezethetnek tankokat, dzsipeket és tüzelhetnek a harcmezőre vagy járművekre telepített fegyverekkel de akár gyalogosan is harcolhatnak. Néhányak szerint a Battlefield 1942-nek volt az egyik legvalóságosabb motorja, mikor megjelent, 2002-ben. Mindamellett, ez vitatható, ugyanis a tankok lövedékeinek a röppályája nagyon íves volt, pedig sokkal laposabbnak kellett volna lenniük, így a célzással voltak gondok.


A világháború minden fontosabb hadszínteréről találhatunk pályákat a játékban. A Csendes-óceáni, európai, Észak-afrikai és a keleti frontról is. A csaták mindig a Tengelyhatalmak és a Szövetségesek közt zajlik, de hogy pontosan melyik seregek csapnak össze, az a helyszíntől függ (például Iwo Jima-n Japán és az Egyesült Államok, de az Angliai csatában (Battle of Britain) a németek és az angolok az ellenfelek). A játék pályái mind valós csatákon alapulnak, de nem mindig pontos az ábrázolásuk.Jó példa erre az Operation Market Garden (Market Garden-hadművelet) nevű pályán az amerikai csapatok részvétele. Igazából az amerikai erők nem vettek részt az Arnheim-i csatában, a játékban pedig igen.


A Battlefield-sorozat egy számítógépes és konzol játékokból álló sorozat, melynek első tagja a Battlefield 1942. A sorozatot a Digital Illusions CE fejleszti és az Electronic Arts forgalmazza. A játékok központjában a hagyományos FPS elemeken kívül, az óriási pályák, valamint a járművekkel való hadviselés áll.


A sorozat tagjai:

Fejlesztő Pelyhe Dániel
Kiadó EA Games
Sorozat Battlefield-sorozat
Megjelenés 2002. szeptember 10.
Stílus FPS
Játékmódok egy- és többjátékos mód
Platformok Microsoft Windows, Apple Macintosh
Adathodozó CD-ROM (2)
Rendszerkövetelmény 500MHz CPU, 128MB RAM, 1.6GB merevlemez tárhely, 32MB GPU
Vezérlés Billentyűzet és egér
Hírek


Linkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!